Inici -> Informació pública -> Catàleg de tràmits

Inscripció a l'activitat "Mentre la canalla fa esport, tú també"

Descripció

Participar en l'activitat "Mentre la canalla fa esport, tú també"

Qui ho pot sol·licitar? Qualsevol mare o pare d'un infant menor de 15 anys, el qual estigui inscrit (federat o no) a una entitat o club esportiu inscrit en el registre d'entitats esportives de l'Ajuntament de Granollers.
Com es fa?

Per fer la inscripció heu de clicar a Tramitar

 
Qui tramita la sol·licitud? Esports
Observacions Data d'inici d'entrenaments: 15 d'octubre de 2019 fins el 30 de juny del 2020
Més informació

Activitat esportiva amb l'objectiu de conciliar l'activitat física amb la vida familiar de tal manera que mares, pares i fills i filles puguin fer esport coincidint en l'espai i en el temps.
Horari: dimarts i dijous de 17.30 a 18.30h
Lloc: Palau d'Esports
Activitat: cada dia es proposarà una activitat diferent com caminar, pilates, tonificació muscular, treball cardiovascular...

Preu inscripció: 15€/mes (el mes d'octubre es cobrarà 7,5€ ja que s'inicia l'activitat a mitjans de mes)

OBLIGATORI per acabar de formalitzar la inscripció:

  • Cal enviar per mail a l'adreça de correu esports@granollers.cat el document ANNEX omplert i signat pel club, AMPA, AEE o CEIP
  • Presentar el full de dades bancàries per domiciliar el rebut, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o per la Seu electrònica si disposa de certificat digital.

IMPORTANT

Per donar-se de baixa, cal fer una instància a l'Oficina d'Aatenció al Ciutadà o per la Seu electrònica abans del dia 20. La baixa tindrà efecte a partir del mes següent.

OBSERVACIONS: L'organització es reserva el dret de fer les modificacions que consideri necessàries per al desenvolupament correcte del programa.
L'organització declina qualsevol responsabilitat dels perjudicis que la prova pugui ocasionar a les persones participants. El sol fet d'inscriure's al programa autoritza expressament l'organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS
7 d'octubre de 2019

Telemático Sin certificado Tramitació sense certificat

Presencial Presencial


Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat