Inici -> Informació pública -> Subvencions, ajuts i beques

Beques Memorial Josep Homs per al curs 2022-2023

La Resolució d'Alcaldia E-4214/2023 de data 10 de maig de 2023 ha aprovat la convocatòria per a la concessió de les beques Memorial Josep Homs, per al curs 2022-2023.

Objecte: L'atorgament de beques per a estudis superiors a aquells alumnes de l'Escola Municipal del Treball (EMT) que vulguin continuar els seus estudis a la universitat, amb la finalitat de sufragar:

  • Part o totalitat de la matrícula universitària de l'alumne/a.
  • Despeses dels desplaçaments amb transport públic, des del domicili on resideix l'alumne/a, al centre universitari realitzats durant el primer curs acadèmic.
  • Despeses de l'allotjament en el cas que l'alumne/a s'hagi hagut de desplaçar a viure prop del centre universitari de fins un màxim 10 quilòmetres del lloc d'estudi (seran vàlides aquelles despeses on consti el nom de l'alumne com a titular del contracte de lloguer o de la residència) del primer curs acadèmic.
  • Despeses de material necessari per cursar els estudis fins un topall de 400€ (llibres relacionats amb els estudis, material tècnic o pedagògic vinculat als estudis, i material informàtic associat als estudis com llicències o programes específics). part de la matrícula universitària dels alumnes beneficiaris.

Beneficiaris: Poden ser beneficiaris/àries aquells alumnes de l'Escola Municipal del Treball (EMT) que estiguin cursant el darrer curs de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS), o de 2n de Batxillerat, que vulguin continuar els seus estudis a la Universitat i destaquin com a millors alumnes en consideració al seu expedient acadèmic, a la seva vàlua, i a la seva implicació en la vida acadèmica.

El termini de proposta de candidats serà a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPB i fins al 22 de juny de 2023.

Les bases reguladores de les presents beques han estat publicades al BOPB del dia 13 d'abril de 2023.

Data de publicació:  12 de maig de 2023

Fi de vigor:  22 de juny de 2023

12 de maig de 2023

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat