Inici -> Informaciˇ p˙blica -> Subvencions, ajuts i beques

Subvenciˇ al treball aut˛nom de l'any 2021

Finalitat:

Subvencionar als treballadors i treballadores aut˛noms/es que s'han vist afectats per les restriccions dictades per evitar la propagaciˇ de la Covid-19. La finalitat d'aquestes subvencions Ús la de contribuir a la reactivaciˇ socioecon˛mica dels treballadors i treballadores que cotitzen al rŔgim del treball aut˛nom i que han hagut de limitar o tancar la seva activitat en compliment de les restriccions dictades per la Generalitat o per l'Estat per evitar la propagaciˇ de la Covid-19. Consulteu les activitats subvencionades a l'annex 1 de les bases reguladores.

Persones beneficiÓries:

Es poden presentar a aquesta convocat˛ria:

  • Els empresaris o empresÓries individuals acollits al rŔgim del treball aut˛nom que siguin residents a Granollers o que el local declarat de la seva activitat econ˛mica estigui a Granollers.
  • Les persones s˛cies de societats civils privades que siguin residents a Granollers o que el local declarat de la seva activitat econ˛mica estigui a Granollers.
  • Les persones s˛cies de cooperatives que estiguin donades d'alta al rŔgim del treball aut˛nom i que siguin residents a Granollers o que el local declarat de la seva activitat econ˛mica estigui a Granollers.
  • Les persones s˛cies titulars de societats limitades, que estiguin donades d'alta al rŔgim del treball aut˛nom, que siguin residents a Granollers o que el local declarat de la seva activitat econ˛mica estigui a Granollers, i amb una facturaciˇ anual no superior als 700.000,00 € al 2019.

Que reuneixin els requisits segŘents:

  • No tenir deutes amb l'Ajuntament de Granollers.
  • Estar al corrent de les obligacions fiscals i financeres amb l'AgŔncia TributÓria (Hisenda), amb l'Ajuntament de Granollers i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.
  • Ser titular o cotitular d'un compte bancari on fer el pagament de la subvenciˇ.
  • Estar empadronat/da a Granollers abans del 14 de marš de 2020.
  • En el cas de no estar empadronat a Granollers abans del 14 de marš de 2020, el local o el domicili fiscal de l'activitat ha d'estar ubicat a Granollers i ha de constar declarat a l'AgŔncia TributÓria abans del 14 de marš de 2020.

No es poden presentar les persones administradores de societats an˛nimes ni els aut˛noms colĚlaboradors, aixÝ com les persones que estiguin afectades per cap de les prohibicions contingudes a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

Quantia:

Dotaciˇ total de 151.000,00 €.

L'import de la subvenciˇ no serÓ inferior a 1.000,00 € ni superior a 1.500,00 €, a totes les persones solĚlicitants que reuneixin els requisits.

L'import exacte de la subvenciˇ serÓ fixat per l'˛rgan instructor, a proposta de la Comissiˇ de Valoraciˇ, en funciˇ del nombre de persones solĚlicitants i de la disponibilitat pressupostÓria.

Termini de presentaciˇ de les solĚlicituds:

Del 28 de maig al 28 de juny de 2021.

Data de publicaciˇ:  7 de maig de 2021

Entrada en vigor:  28 de maig de 2021
Fi de vigor:  28 de juny de 2021

28 de maig de 2021

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat