Inici -> Informació pública -> Subvencions, ajuts i beques

Subvenció a la compra d'activitats en funcionament dins el programa Reempresa a la convocatòria 2020

Finalitat:

La finalitat d'aquesta subvenció és la d'evitar la destrucció de llocs de treball motivada pel tancament d'activitats empresarials, afavorint la seva transmissió a terceres persones dins el programa de Reempresa. D'aquesta manera es contribueix a la reducció de la taxa d'atur de la població de Granollers, així com també s'afavoreix la consolidació i el creixement de l'activitat emprenedora del municipi.

Persones beneficiàries:

Es pot presentar a aquesta línia de subvenció qualsevol persona física o jurídica, de naturalesa privada, reunint els requisits següents:

  • La persona que adquireixi l'activitat en funcionament ha d'haver estat assessorada dins el programa Reempresa al Servei d'Empresa i Emprenedoria de Granollers Mercat, Ajuntament de Granollers.
  • La data de compra de l'activitat econòmica ha d'estar compresa entre l'1 d'octubre de 2019 i el dia que finalitzi el termini de sol·licitud d'aquesta subvenció. Aquesta data vindrà marcada per la data del contracte de compravenda de l'activitat.
  • La persona beneficiària ha d'estar empadronada a Granollers, amb una anterioritat mínima de 6 mesos abans de la data d'adquisició de l'activitat o el domicili de l'activitat adquirida ha d'estar localitzat a Granollers.
  • Mantenir, el domicili social i/o l'empadronament a Granollers mínim fins a la data de la justificació.

Quantia:

Dotació total de 13.000 €.
L'Ajuntament de Granollers subvencionarà amb un màxim de 2.500 € per a cada persona beneficiària, sempre que l'import de les despeses detallades de l'activitat per a la que se sol·licita la subvenció dobli aquest import, en el seu defecte, la subvenció a atorgar mai superarà el 50% de la despesa real presentada.

Termini de presentació de les sol·licituds:

La convocatòria s'iniciarà el 28 de juliol i finalitzarà el dia 30 de setembre de 2020. La Junta de Govern podrà acordar la pròrroga del termini de presentació de sol·licituds.

Data de publicació:  13 de juliol de 2020

Entrada en vigor:  28 de juliol de 2020
Fi de vigor:  30 de setembre de 2020

27 de juliol de 2020

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat