Inici -> Informació pública -> Subvencions, ajuts i beques

Ajuts econòmics 2017. Ajuts per material i llibres, per facilitar pràctica esportiva, per escolarització i menjador escoles bressol i per escolarització a l'escola de música

Finalitat: L'atorgament d'ajuts a la ciutadania empadronada a Granollers i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques que els representi la possibilitat d'inclusió en el col·lectiu de risc d'exclusió social.

  • Ajuts individuals de Material i Llibres. L'objecte d'aquesta convocatòria és l'atorgament d'ajuts de material i llibres per alumnes matriculats en centres públics o privats concertats que cursin educació infantil, primària i secundària.
  • Ajuts econòmics per facultar l'accés de la pràctica esportiva. L'objecte d'aquesta convocatòria és regir l'atorgament d'ajuts per a la promoció de l'esport a la ciutat de Granollers i garantir l'accés a la pràctica esportiva de la temporada 2016/2017 a les persones que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques que els representi la possibilitat d'inclusió en el col·lectiu de risc d'exclusió social.
  • Ajuts per l'escolarització i menjador d'infants a les escoles bressol municipals. L'objecte d'aquesta convocatòria és doble (1) regir l'atorgament d'ajuts per l'escolarització d'infants de les Escoles Bressol Municipals de Granollers, per el curs  2017/2018, empadronats a Granollers, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques i (2) l'atorgament d'ajuts de menjador per a infants matriculats a les Escoles Bressol Municipals de Granollers, durant el curs 2017/2018, empadronats a Granollers, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.
  • Ajuts a l'escolarització d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Josep M Ruera i del Conservatori de Granollers. L'objecte d'aquesta convocatòria és regir la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts per a l'escolarització d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Josep M Ruera i del Conservatori de Granollers, empadronats a Granollers, que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques que els representin la possibilitat d'inclusió en el col·lectiu de risc d'exclusió social.  

Els terminis de presentació de les sol·licituds de les respectives convocatòries seran els següents:

  • Ajuts a material i llibres: del  5 d'abril al 5 de maig de 2017.
  • Ajuts a la pràctica esportiva: del 5 d'abril al 5 de maig de 2017.
  • Ajuts a l'escolarització i menjador escoles bressol: del 5 d'abril al 30 de juny de 2017.
  • Ajuts a l'escola de música i conservatori: del 5 d'abril al 14 de juliol de 2017.

Data de publicació:  30 de març de 2017

15 de setembre de 2017

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat