Inici -> Informació pública -> Normativa i ordenances

Reglament dels mercats setmanals de Granollers

El present reglament té per objecte la regulació de la venda no sedentària exercida en els mercats setmanals existents al terme municipal, i en els que successivament s'hi instal·lin o
constitueixin.

El seu àmbit d'aplicació serà la venda no sedentària en els mercats setmanals que es celebren cada dijous al centre de la ciutat de Granollers i cada dissabte al Barri de Can Bassa, a l'àrea compresa pels carrers que es detallen:

  • a) Granollers centre: carrer Joan Prim (entre Torras i Bages i pl. Perpinyà), pl. Perpinyà, pl. Maluquer i Salvador, c. Anselm Clavé, c. Nou, pl. Corona, c. Santa Anna, c. Sant Roc, c. Santa Esperança, c. Sant Jaume, (entre pl. Caserna i carrer Museu), c. Princesa entre St. Josep i Anníbal, pl. Porxada, pl. Manuel Montaña, pl. de l'Església, pl. de l'Oli, pl. dels Cabrits, pl. de les Olles, pl. Folch i Torras, pl. Caserna, c. St. Josep (entre Princesa i St. Jaume) i carrer Rec (entre pl. Caserna i Ponent).
  • b) Can Bassa: c. Esteve Terradas (entre Marie Curie i Caterina Albert)

El funcionament del mercat no sedentari es regeix pel principi de llibertat d'empresa i s'emmarca entre d'altres raons d'interès general, per la protecció dels drets dels consumidors/res, i de la salut pública, les exigències de la bona fe en les transaccions comercial i la protecció del medi ambient i de l'entorn urbà.

Data de publicació:  28 d'octubre de 2016

14 de febrer de 2018

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat