Inici -> Oficina virtual -> Carpeta ciutadana antiga

Iniciaciˇ de tramitaciˇ

Aquest servei permet fer peticions de serveis o comunicacions de qualsevol tipus a l'Ajuntament de Granollers, ja sigui de carÓcter particular o relacionades amb equipaments o territori en general.

Com a pas inicial per a iniciar la tramitaciˇ, cal navegar pel CatÓleg de TrÓmits, que estÓ constitu´t per la relaciˇ de tots els trÓmits oferts per l'Ajuntament. L'objectiu del catÓleg Ús que el ciutadÓ conegui l'oferta completa de trÓmits municipals necessaris per a l'obtenciˇ de llicŔncies, permisos i autoritzacions, etc.

Cada trÓmit presenta la informaciˇ necessÓria per fer la gestiˇ, com ara la descripciˇ, els terminis i requisits per iniciar la solĚlicitud, terminis de resoluciˇ, la normativa aplicable, etc.

Addicionalment, el catÓleg informa dels diferents canals o mitjans per realitzar la tramitaciˇ, disposant dels segŘents:

  • Presencial: S'ofereix la informaciˇ del lloc de presentaciˇ perquŔ pugui personar-se a realitzar la gestiˇ.
  • DescÓrrega de formulari: Complementari a la presentaciˇ presencial, el ciutadÓ es pot descarregar el formulari i imprimir-lo que pugui emplenar-lo tranquilĚlament i posteriorment presentar-lo en la Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ de l'Ajuntament de Granollers.
  • Telef˛nica: En el cas d'alguns trÓmits es pot realitzar la iniciaciˇ de la tramitaciˇ de forma telef˛nica.
  • TelemÓtica sense identificaciˇ o TelemÓtica amb identificaciˇ: Molts dels trÓmits es poden iniciar directament des de la web mitjanšant la utilitzaciˇ de formularis per emplenar. El formulari contÚ tota la informaciˇ necessÓria que ha de subministrar el ciutadÓ i/o empresa, permetent iniciar el procÚs de tractament en el sistema de gestiˇ de l'Ajuntament. Si realitza la tramitaciˇ telemÓtica posteriorment podrÓ fer el seguiment de l'estat i evoluciˇ del mateix.

Els trÓmits, en funciˇ de la seva naturalesa, permeten en algun cas la iniciaciˇ de forma an˛nima (tramitaciˇ telemÓtica sense identificaciˇ), si bÚ en la majoria es requereix la identificaciˇ, per al qual Ús necessari que el ciutadÓ/empresa disposi d'un dels certificats digitals admesos.

Sigui quina sigui la forma d'iniciaciˇ -amb certificat o sense- per a iniciar la tramitaciˇ tan sols cal situar-se dins del trÓmit que interessi fer i clicar damunt la paraula "tramitar", que Ús a la part superior dreta de la pantalla.   


CatÓleg de trÓmits

9 de gener de 2014

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat