Inici -> Oficina virtual -> Carpeta ciutadana antiga

Iniciaciķ de tramitaciķ

Aquest servei permet fer peticions de serveis o comunicacions de qualsevol tipus a l'Ajuntament de Granollers, ja sigui de carācter particular o relacionades amb equipaments o territori en general.

Com a pas inicial per a iniciar la tramitaciķ, cal navegar pel Catāleg de Trāmits, que estā constituīt per la relaciķ de tots els trāmits oferts per l'Ajuntament. L'objectiu del catāleg és que el ciutadā conegui l'oferta completa de trāmits municipals necessaris per a l'obtenciķ de llicčncies, permisos i autoritzacions, etc.

Cada trāmit presenta la informaciķ necessāria per fer la gestiķ, com ara la descripciķ, els terminis i requisits per iniciar la solˇlicitud, terminis de resoluciķ, la normativa aplicable, etc.

Addicionalment, el catāleg informa dels diferents canals o mitjans per realitzar la tramitaciķ, disposant dels següents:

  • Presencial: S'ofereix la informaciķ del lloc de presentaciķ perquč pugui personar-se a realitzar la gestiķ.
  • Descārrega de formulari: Complementari a la presentaciķ presencial, el ciutadā es pot descarregar el formulari i imprimir-lo que pugui emplenar-lo tranquilˇlament i posteriorment presentar-lo en la Oficina d'Atenciķ al Ciutadā de l'Ajuntament de Granollers.
  • Telefōnica: En el cas d'alguns trāmits es pot realitzar la iniciaciķ de la tramitaciķ de forma telefōnica.
  • Telemātica sense identificaciķ o Telemātica amb identificaciķ: Molts dels trāmits es poden iniciar directament des de la web mitjanįant la utilitzaciķ de formularis per emplenar. El formulari conté tota la informaciķ necessāria que ha de subministrar el ciutadā i/o empresa, permetent iniciar el procés de tractament en el sistema de gestiķ de l'Ajuntament. Si realitza la tramitaciķ telemātica posteriorment podrā fer el seguiment de l'estat i evoluciķ del mateix.

Els trāmits, en funciķ de la seva naturalesa, permeten en algun cas la iniciaciķ de forma anōnima (tramitaciķ telemātica sense identificaciķ), si bé en la majoria es requereix la identificaciķ, per al qual és necessari que el ciutadā/empresa disposi d'un dels certificats digitals admesos.

Sigui quina sigui la forma d'iniciaciķ -amb certificat o sense- per a iniciar la tramitaciķ tan sols cal situar-se dins del trāmit que interessi fer i clicar damunt la paraula "tramitar", que és a la part superior dreta de la pantalla.   


Catāleg de trāmits

9 de gener de 2014

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@granollers.cat