Inici -> Finançament i subvencions

Finançament i subvencions


Aquest 2015 s'atorguen 4 tipus de subvencions des de Promoció Econòmica d'acord amb el tercer Pla de Xoc, aprovat en concertació amb els agents socioeconòmics de la ciutat

1. Subvencions a les empreses per la contractació de persones desocupades menors de 30 anys (fins al 31 d'octubre)

Es preveu subvencionar durant 6 mesos les empreses per a què contractin joves menors de 30 anys i persones majors de 45 anys per un període de 9 mesos. Les bases de la subvenció establiran els requisits d'accés i els perfils professionals.

Veure la subvenció

2. Subvencions a les empreses per la contractació de persones desocupades majors de 45 anys

L'import de la subvenció per a un contracte laboral serà de l'equivalent a vuit mensualitats de l'import del Salari Mínim Interprofessional (SMI), condicionat a una durada mínima del contracte de 12 mesos

Veure la subvenció

3. Subvencions per al finançament dels interessos de préstecs de les iniciatives empresarials

Es finança el 100 % dels cost dels interessos dels préstecs atorgats a projectes de Granollers que han estat acompanyats per Granollers Mercat, fins a un capital de 25.000 euros.

Veure la subvenció

4. Subvencions per la creació del propi lloc de treball

Destinades a persones desocupades que es donin d'alta en el règim especial del treball autònom per iniciar un negoci propi. Es podran finançar les despeses directament relacionades amb l'inici de l'activitat econòmica, com quotes del RETA, taxes, informes, registres i tràmits, fins a una quantitat màxima per persona de 2.500 euros.

Veure la subvenció

1 de juliol de 2015

Ajuntament de Granollers
Pl. de la Porxada 6. 08401 Granollers (Barcelona)
93 842 66 10 - 010
oac@ajuntament.granollers.cat